Feature: Heroes door Dan Scudamore

Echte helden vliegen of heffen geen gebouwen op. Echte helden zijn mensen naar wie we opkijken, die we bewonderen en die we proberen na te bootsen. De pandemie heeft velen van ons de kans gegeven om na te denken over het leven, onze gemeenschappen en de mensen die er wonen, en daarmee zijn jonge mensen zich meer bewust van alledaagse helden aangezien ze elke dag helden onder ons hebben zien lopen.

Helden is een project gemaakt door Dan Scudamore met jonge mensen en hun alledaagse helden. Scroll naar beneden om Dan’s project en notities over de inspiratie voor HEROES te bekijken.

Ella Vrolijk (bovenstaande)

David Attenborough is mijn held omdat hij me heeft geleerd over de vele soorten uit verschillende delen van de wereld. Hij heeft me ook geholpen de klimaatverandering te begrijpen, hoe het dieren beïnvloedt en hoe ik de klimaatverandering kan helpen stoppen. David Attenborough is zeer deskundig en wijs. Ik vind dat iedereen naar hem moet luisteren. “

Feature: Heroes door Dan Scudmore en Vicki Hillman Marcus RashfordHakim Kassama

Marcus Rashford is mijn held, want hij is niet alleen een ster in voetbal, maar hij is ook een ster als het gaat om het helpen van goede doelen. Hij heeft zoveel mensen in het VK geholpen. Dus bedankt Marcus Rashford. “

Feature: Heroes door Dan Scudmore en Vicki Hillman Rosa Parks
Anaya Barnes

Rosa Parks is mijn held omdat ze opkwam voor waar ze in geloofde. Ze kwam op om de segregatiewetten te helpen breken door in opstand te komen tegen oneerlijke regels tegen zwarte mensen. Ze hielp bij het veranderen en ze maakte zich geen zorgen over wat er met haar zou gebeuren. Ik vind dat heel dapper.

Rosa Parks is mijn held omdat ze, zonder mij zelfs maar te kennen, een grote rol speelde bij het vormgeven van mijn toekomst. Ik heb de kansen die ik nu heb, omdat ze hielp om gelijkheid te brengen. Ik hoop net zo sterk en inspirerend te zijn als zij als ik groot ben. “

Samuel Howard

“Ik hou van David Walliams omdat hij echt grappige verhalen maakt. Sommige van zijn verhalen komen tot leven in films. Ik geniet ook van het kijken naar hem op Britain’s Got Talent. Mijn favoriete verhalen zijn Ratburger en Mr Stink. Ik zou graag grappige verhalen schrijven zoals hij dat ooit doet. “

Afbeeldingen en boeken met dank aan Harper Collins Publishers. Met dank aan David Walliams, Sir Quentin Blake en Tony Ross.

Heath Parkin

‘Ik ben Heath en mijn held is dat Andy Warhol omdat ik graag creatief ben en zijn werk mij inspireerde om een ​​kunstbeurs te krijgen. Ik heb een zelfportret van blokken gemaakt met veel verschillende technieken, net als hij. Ik werk graag in gedurfde kleuren. Ik ben dyslectisch, dus kunst geeft me veel zelfvertrouwen en helpt me mezelf uit te drukken. “

Tia Atkinson

“Mijn superheld is mijn Opa Len​ Mijn opa brak zijn rug bij een motorongeluk voordat ik werd geboren, zelfs voordat mijn mama, tante en oom werden geboren, maar het weerhield mijn opa er nooit van om iets te doen, ook al zit hij in een rolstoel.

Mijn opa Len is altijd blij, altijd glimlachend en altijd positief. Hij herinnert me eraan om altijd dankbaar te zijn voor wat ik heb en me nooit door een handicap of anderen te laten definiëren. Dit zijn enkele van de redenen waarom mijn opa mijn superheld is. “

Rio Lewis

Steph Curry is mijn held omdat hij de beste driepuntsschutter aller tijden is. Als hij schiet, is het alsof het altijd naar binnen gaat. Het is mijn droom om een ​​professionele basketbalspeler te worden en net als Curry door alle verdedigers te glijden. Ik vind het leuk dat hij zijn roem gebruikt om hulp voor anderen te krijgen, omdat hij veel goede doelen over de hele wereld steunt. “

Inspiration for Heroes – door Dan Scudamore.

Helden zijn altijd al belangrijk geweest voor cultuur. Mensen hebben helden nodig om naar op te kijken, om na te bootsen. Die helden lijken voor velen echter fictieve superkrachten. Elke andere filmische release is een superheldenfilm, en tv-kanalen en streamingdiensten produceren heldenshows die wanhopig de laatste willen overtreffen. Voor mij zijn dit geen echt inspirerende helden die haalbare en waardevolle doelen inspireren.

In het afgelopen jaar hebben velen van ons tijd gehad om over het leven na te denken en onze aandacht is uitgegaan naar ECHTE HELDEN​ Door de pandemie zijn jongeren bewuster geworden van helden en hebben ze elke dag helden onder ons zien lopen. Deze helden hoeven niet te vliegen of gebouwen op te tillen. Dit zijn helden die voor ons kunnen zorgen, ons eten kunnen bezorgen, ons afval kunnen ophalen – het zijn buschauffeurs, verpleegsters, verzorgers, fabrieksarbeiders, doktoren, vrachtwagenchauffeurs, dragers en nog veel meer. Het zijn mensen van wie de baan uiteindelijk is helpen anderen of kijken naar een betere mensheid als geheel, en zonder hen zou onze samenleving instorten.

Ik werd hierdoor geïnspireerd en wilde hier een project omheen maken en jonge mensen de kans geven om te vertellen waarom ze hun helden bewonderen. Ik heb gebeld en zo veel mogelijk kinderen gevraagd wie hun helden waren. Nu ga ik niet liegen, er waren nog steeds aardig wat Spider-men, maar er waren ook zoveel verbazingwekkend uiteenlopende reacties. Ik kon ze niet allemaal fotograferen (zoveel als ik had gewild), dus heb ik het teruggebracht tot zeven door de kinderen te selecteren die ik in het project zou opnemen over de keuze van de held en de redenen die ze gaven die ik vond om de meest inspirerende te zijn.

Ik wilde een project maken dat niet de standaard ‘verkleed als mijn held’-shoot was en ik heb altijd het idee gehad om op een of andere manier een projector in een shoot te gebruiken, maar ik had nog niet het juiste idee om dit te laten werken. ‘Heroes’ leek een geweldige kans om met dit idee te experimenteren. Ik gebruikte een combinatie van alleen de projector, of een mix van projector en verlichting om de foto’s te maken. Ik wilde niet dat de beelden altijd al te duidelijk waren, dus probeerde ik manieren te bedenken om hun held voor te stellen zonder al te openlijk te zijn.

Opnamen maken met de digitale projector was een fantastische ervaring, omdat ik de afbeeldingen in realtime kon verplaatsen en bewerken en ik kon spelen met de verlichting en de projector, zodat ik interessantere afbeeldingen voor dit project kon maken. Door pagina’s te verschuiven om Samuels foto samen te stellen, of om de huidtextuur van de olifant glad te strijken om Ella’s gezicht duidelijker te zien, was het geweldig om dit in realtime te kunnen doen. Het was echt gaaf om je ideeën toen voor je ogen tot leven te zien komen en voor mij om niet te hoeven vertrouwen op geplande retouchering na de opname. Ondanks enkele beperkingen, voel ik me geïnspireerd om dit medium opnieuw te gebruiken voor aankomende projecten.

De shoot-dagen waren geweldig, en de kinderen waren allemaal fantastisch. Ze reisden van heinde en verre om hun foto’s te komen halen en ik kan hen en hun ouders niet genoeg bedanken dat ze hun tijd hebben opgegeven om mij te helpen bij het maken van dit verhaal. Ik moet ook Vicki Hillman bedanken voor zijn hulp bij het plannen van de shoot en alle styling. Jon Rose van DigiBoutique was van onschatbare waarde omdat hij me het hele weekend hielp met de technische aspecten voor de shoot en de digitale en belichting. Bethan Owens heeft ook uitstekend werk verricht door de kinderen te verzorgen en ze zich ook op hun gemak te laten voelen. Ik had het geluk en buitengewoon dankbaar dat ik zo’n geweldig team heb gehad. Dit geweldige team moet een echt de moeite waard en inspirerend project creëren.

Heroes Crew Credits:

Fotograaf: Dan Scudamore

Stilist: Vicki Hillman

HMUA: Bethan Owens

Digitaal en verlichting: Jon Rose

Plaats: Shoreditch Studios

Dank je wel Urban Angels Modelling Agency voor het organiseren van het zoeken en casten van kinderen.

Heroes Clothing Credits:

Afbeelding 1 – Ella Merry draagt ​​Gap Shirt & Chino’s, Zara Headscarf. Afbeelding 2 – Eerste Direct voetbalshirt. Afbeelding 3 – Zara-jurk, poloshirt en schoenen. Afbeelding 4 – Bennetton Top, Next Jeans. Afbeelding 5 – Doordeweekse poloshirt en spijkerbroek, volgende laarzen. Afbeelding 6 – Len – Jack Jones-shirt, Farah-broek. Tia – Next Shirt, Levis Jeans. Afbeelding 7 – Nike Shorts en Vest. Afbeelding 8 – Zara Top en sjaal

Bekijk meer features en editorials hier

Heroes Photography door Dan Scudamore – Alle rechten voorbehouden.

Alle berichten copyright Junior Style Sales Ltd.

Reproduceer alstublieft niet zonder toestemming.

Credit : Bronlink

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   kidrock.nl
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart