Lancering juni 2021: Junior Style Talents Magazine

Junior Style Londen neemt een unieke plaats in in het medialandschap van kindermode. Het bedrijf begon meer dan 18 jaar geleden als een Londense pop-up die begeerlijke – maar toen nog weinig bekende – merken introduceerde bij stijlvolle Londense gezinnen. Van daaruit veranderde Junior Style in een online kindermodewinkel en bood online verkoopevenementen aan en werd uiteindelijk een vooraanstaande internationale kinderblog, een traditie die we tot op de dag van vandaag voortzetten en die een aanvulling vormt op onze PR- en digitale marketingdiensten binnen de kindermode-niche. Door gebruik te maken van bijna twee decennia aan connecties met fotografen, stylisten, modellen, ontwerpers, casting agents, talentenbureaus, creatieve regisseurs en families, is het lanceren van een tijdschrift een natuurlijke volgende stap in onze evolutie.

Mode- en reclamefotograaf Olesja Mueller voegt zich bij het Junior Style Talents-team en zal de creatieve leiding overzien en de rol van hoofdfotograaf voor het nieuwe tijdschrift op zich nemen. Olesja heeft gewerkt met Celebrity- en VIP-klanten, maar haar echte passie is het fotograferen van kinderen die van mode houden.

Het eerste nummer van Junior Style Talents Magazine zal actuele mode, talent en prachtig vormgegeven fashion-forward editorials bevatten.

Elk nummer komt aan bod 30 jongeren in hun eigen 4-pagina feature spread.

We nodigen je graag uit om deel uit te maken van dit unieke eerste nummer, de America Issue

Als u in aanmerking wilt komen, vul dan het aanvraagformulier

Zodra de inzending is ingediend, nemen we contact met u op om u te laten weten of uw aanvraag is geslaagd.

Gefotografeerd door Olesja Mueller – Alle rechten voorbehouden.

Alle berichten copyright Junior Style Sales Ltd.

Reproduceer alstublieft niet zonder toestemming.

Credit : Bronlink

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

kidrock.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0